Informasjonskapselpolicy

Introduksjon
Nettstedet www.skappeloslo.com drives av Sister Act AS («Skappel», «Sister Act AS, «vi», «oss»). Her finner du informasjon om hvordan og hvorfor vi bruker informasjonskapsler på vår nettside.

 

Hva er informasjonskapsler?
Informasjonskapsler (også kjent som cookies) er tekstfiler med en liten mengde data som legges til i nettleserens interne minne og lar nettsteder huske informasjon om deg, som innloggingsinformasjon eller brukerpreferanser for et spesifikt nettsted, samt å tilby statistikk som vi bruker til å forbedre våre nettsider for våre brukere. Informasjonskapsler kan opprettes direkte av vår nettside (førsteparts informasjonskapsler) eller av andre nettsteder (tredjeparts informasjonskapsler).

 

Piksler er bildefiler (piksler) som utløser bruken av en informasjonskapsel etter at en hendelse har funnet sted. Piksler brukes til å koble deg til tredjeparts nettsteder.

 

Skript er kodesnutter som er nødvendige for å aktivere en piksel eller brukes til å identifisere nettleseren eller enheten din på tvers av forskjellige besøk og nettsteder.

Vi kan bruke både øktsinformasjonskapsler (som utløper når du lukker nettleseren) og vedvarende informasjonskapsler (som blir værende på enheten din til utløpsdatoen eller til du sletter dem).

 

Vår bruk og kategorier av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til følgende formål:

Nødvendige informasjonskapsler. Informasjonskapsler som er nødvendige for grunnleggende funksjoner på vår nettside, som sikkerhet og nettverksadministrasjon, og for å muliggjøre at du kan fylle ut skjemaer.

Analytiske informasjonskapsler. Informasjonskapsler for å analysere, skape statistikk og rapportering med formålet om å forbedre vår nettside og tjenester, som antall besøkende og hvilke sider som besøkes mest.

Personaliseringsinformasjonskapsler. Informasjonskapsler som lar oss huske dine tidligere valg, om noen, og tilby deg tilpasset innhold på vår nettside.

Markedsføringsinformasjonskapsler. Informasjonskapsler for å tilby målrettet markedsføring på andre sider og plattformer (som på sosiale medier) basert på visse parametere, som data om din atferd på vår side.

 

Ditt Samtykke

De fleste moderne nettlesere (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera osv.) er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan velge å endre innstillinger slik at informasjonskapsler ikke aksepteres. For å endre innstillinger for informasjonskapsler, vennligst se ‘Hjelp’-seksjonen i nettleseren din eller besøk aboutcookies.org. Vær oppmerksom på at hvis du ikke aksepterer informasjonskapsler, vil mange nettsteder ikke fungere optimalt. Merk at du ikke kan deaktivere nødvendige informasjonskapsler.

 

Tredjeparter

Vi tilbyr funksjoner for sosiale medier på vår nettside, inkludert lenker til Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og LinkedIn. Disse funksjonene kan samle inn IP-adressen din, siden du besøker på våre nettsteder, og kan sette en informasjonskapsel for å muliggjøre at funksjonen fungerer ordentlig. Disse funksjonene kan være hostet av en tredjepart, og din interaksjon med disse funksjonene reguleres av vilkårene og personvernpolicyene til slike tredjeparter. Vi anbefaler at du besøker deres nettsteder og leser deres personvern- og informasjonskapselinformasjon.

 

Kontoer på sosiale medier

Vi har kontoer på sosiale medier, inkludert Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube og LinkedIn. Som administrator av våre kontoer er vi til en viss grad felles behandlingsansvarlige med den relevante sosiale medieleverandøren for behandling av dataene som genereres gjennom slike sider, inkludert statistikk fra bruken av dem. For mer informasjon om hvordan vi behandler slike personopplysninger, vennligst besøk vår personvernerklæring på den sosiale mediesiden.

 

Endringer i denne Informasjonkapeselpolicyen

Denne Informasjonskapselpolicyen kan endres fra tid til annen. Vi vil varsle deg på passende måte hvis vi foretar endringer som er av betydning for deg. Du vil alltid finne den nyeste versjonen av denne merknaden på vår nettside.

Informasjonkapeselpolicyen ble oppdatert: 2024-04-12