Spørsmål - Skappel

Spørsmål

Strikkesett

Hva får jeg når jeg bestiller strikkesett

Alle våre strikkesett inneholder nok garn til valgt størrelse, strikkeoppskrift, Skappel-merkelapp til å sy på plagget og en hyggelig beskjed fra designer Dorthe Skappel.

Obs! Noen oppskrifter blir sendt elektronisk.

Strikkepinner må bestilles separat.

Ønsker du andre fargekombinasjoner utover valgene i strikkesettet?

Ta kontakt med kundeservice@skappeloslo.com for andre fargekombinasjoner utover valgene i strikkesettet.

Trenger du mer garn for å fullføre ditt strikkeprosjekt?

Har du gått utover oppskriften (feks ikke fulgt mål eller strikkefasthet) og har behov for mere garn, eller strikket genseren i en større størrelse kan du etterbestille garn her: https://skappeloslo.com/produkter/strikk/garn/

Oppskrifter

Kan jeg kjøpe oppskrifter separat?

Oppskrifter følger med når du handler strikkesett. Det er ikke mulig å kjøpe kun oppskrift.

Trenger du hjelp med en oppskrift?

Husk å alltid lese oppskriften nøye og et stykke frem - svaret står ofte der.

Tror du det er feil i en oppskrift? Se rettelser her.

Lurer du på noe angående strikketeknikk? Se våre instruksjonsvideoer her.

Har du fortsatt spørsmål til oppskrift? Kontakt oss her.

Frakt

Hvordan lang tid tar det før jeg får pakken min?

Normalt vil varen pakkes og sendes første arbeidsdag etter at bestillingen er mottatt. Etter du har gjennomført kjøpet, tar det vanligvis 1-5 arbeidsdager før pakken er på ditt lokale postkontor.

Når pakken er sendt, vil du motta en sporingskode, slik at du kan følge pakkens bevegelser på posten.no fra oss til ditt lokale postkontor. Sporingsnummeret finner du i samme mail som ordrebekreftelsen.

Dersom du har kjøpt produktet ferdigstrikket kan du forvente produktet ditt innen tre uker. 1-3 arbeidsdager etter kjøp vil hentekode sendes til både deg og strikker, så denne hentemeldingen kan du som kjøper anse som en bekreftelse på at prosessen er i gang.

I perioder ved lansering av nye kolleksjoner må det forventes noe lenger leveringstid.

Hva er fraktkostnaden?

Vi har fastpris på frakt. Fraktprisen er kr 89,- for Klimanøytral Servicepakke eller 150,- på døren uansett antall varer og hvor i Norge du handler fra.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Ønsker du å returnere en vare, ta kontakt med oss på kundeservice@skappeloslo.com og skriv inn ditt ordrenummer som emne i mailen. Svartid er 1-3 arbeidsdager.

Hva kan jeg returnere?

Alle varer du kjøper på nett kan du returnere, i originalemballasjen, så lenge du ikke har tatt dem i bruk eller ødelagt dem på noen måte.


Vi tar ikke returer av ferdigstrikkede plagg, etter angreloven §22 Unntak fra angreretten, e): levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.

Se forøvrig våre standard salgsvilkår.

Hvor lang tid har jeg på meg til å returnere varen?

Fra du mottar pakken har du 14 dager til å returnere, eller gi beskjed om at det kommer varer i retur for så å returnere til oss innen rimelig tid.

Er det gratis å returnere varen?

Vi tilbyr 14 dagers fri retur. Kontakt kundeservice@skappeloslo.com og du vil motta en fraktetikett på mail som du kan feste på pakken du ønsker å returnere.

Det er kun fri retur med returseddel fra oss. Vi kan ikke refundere summer når det overstiger kjøpssummen i ordren.

Koster det penger å bytte?

Dersom du ønsker å bytte en vare så returneres ordren og ny ordre gjøres på nettsiden. Frakt for den nye ordren tilbakebetales ikke.

Betaling

Hvordan kan jeg betale?

Vi bruker kortbetaling via NetAxept (Visa, MasterCard og Maestro) og Vipps som betalingstjenester på vår nettside. Med disse betalingstjeneste kan du velge å betale via ditt bankkort eller ved bruk av Vipps.

Kan jeg betale med kredittkort eller Vipps?

Du kan betale med de aller fleste kredittkort (ikke Diners), og Vipps.

Er det trygt å betale med kort?

Ja, det er helt trygt! Det er også trygt å lagre kortinformasjonen hos oss slik at det går fortere neste gang.

Lagrer dere kortinformasjonen min?

Bare hvis du sier at vi skal gjøre det. Da slipper du å taste inn all informasjonen neste gang du handler i nettbutikken vår. Det er forresten ikke vi som lagrer den, men vår sertifiserte betalingsleverandør - kortinformasjonen din blir aldri sett av våre øyne.

Kan jeg kansellere min ordre?

Hvis du nylig har foretatt ordren kan det være mulig, send oss en mail til kundeservice@skappeloslo.com og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe. Dersom vi ikke ser mailen i tide vil ordren bli sendt.

Levering

Hvor lang tid tar det før jeg får pakken min?

Vi pakker og sender ut normalt påfølgende arbeidsdag etter at bestillingen er mottatt. Etter du har gjennomført kjøpet tar det normalt 1-3 arbeidsdager før pakken din er på ditt lokale postkontor. Hvis du lurer på hvor pakken din er, kan du spore pakken din på posten.no med sporingsnummeret sendt til deg i samme mail som ordrebekreftelse fra SKAPPEL.

Dersom du har kjøpt produktet ferdigstrikket kan du forvente produktet ditt innen tre uker. 1-3 arbeidsdager etter kjøp vil hentekode sendes til både deg og strikker, så denne hentemeldingen kan du som kjøper anse som en bekreftelse på at prosessen er i gang.

Hvordan kan jeg spore pakken min?

Når bestillingen er sendt vil du motta en e-post med sporingsinformasjon slik at du kan følge pakkens reise. Hvis du ikke mottar denne mailen, vennligst kontakt oss på kundeservice@skappeloslo.com og vi vil oppdatere deg med sporingsinformasjon.

For å være sikker på at du får ordrebekreftelse og hentemelding fra Bring, pass på at riktig email-adresse og telefonnummer er oppgitt.

Hvordan kan jeg få varen levert?

Du får pakken din levert til ditt lokale postkontor eller hjem på døren.

Kan jeg bestille varer til utlandet?

Vi sender for øyeblikket garn og strikkesett kun til adresser i Norge.

Vi sender ikke til Svalbard eller Jan Mayen.

Kjøpsinfo

Hvordan klager jeg på en vare?

Hvis du ønsker å klage på en vare, send oss en mail til kundeservice@skappeloslo.com med bilder, så vil vi hjelpe deg.

Ved reklamasjoner må det beregnes noe lenger ventetid.

Hva gjør jeg om varen er ødelagt?

Da kontakter du oss så fort som mulig på kundeservice@skappeloslo.com så løser vi problemet.

Jeg har fått feil vare, hva gjør jeg?

Om du har mottatt feil vare, eller opplever mangler ved varen, kontakt oss på kundeservice@skappeloslo.com så skal vi rydde opp med det samme!

Hvordan finner jeg ut hvilken størrelse jeg skal ha?

Hvis du klikker deg inn på et av våre produkter, se under "Detaljert beskrivelse". Her finner du informasjonen du trenger om oppskriften. Her kan du bruke målene oppgitt for å vurdere hvilken størrelse du bør ha.